Blogglisten

Missetreff i Særp

Ja jenter da er i tebake etter Særp turen:)I og Camilla tok flyet ned til Gardemoen og akkurat når flyet kom oppi lufta måtte vi snu pga en teknisk feil. Irriterende sia i sku møte noen på gardemoen, men slik går det. Dem klarte ikke fikse feilen med en gang heller så vi måtte gå ut av flyet og ta baggene. og pga en låk fot så gikk i på krykker den dagen... Etter en stund fikk vi vite at vi antagelig ikke kunne komt oss te Oslo før halv 4 på dagen. da fikk vi matkuponger som vi brukte til mat. og rett etter at vi hadde spist og tatt en slurk av brusen så fikk vi beskjed om at flyet gikk likevel... og vi måtte gjennom sikkerhetskontrollen igjen... og brusa måtte kastes:( Men vi kom oss på flyet og til slutt til Gardemoen 2 timer seinere enn ka vi sku..

På Gardemoen møtte vi Margrete som kom dit nylig før oss. og vi skyndte oss til 13 bussen til Fredrikstad. og på bussen gikk praten i alt fra nettby medlemmer, bilulykker, turen og diverse. og Camilla spurte om i sov pga i var stille. I Fredrikstad møtte vi Malin og Guro. Og det første i tenkte når i så Malin var. Steike ho var lita(Ikke vondt ment altså) men det var en høydeforskjell mellom ho på ja rundt 15X og mine 173. Men alle fikk klem av ho da:)

Men Britti tremenningen min venta på meg når i kom dit så i dro dit nesten med en gang så missene fikk være alene.. Og hjemme hos Britti var det fint. og den deilige sofan da.. har lyst på en slik. og endelig fikk i møte typen henna å.. og fredag på dagen ble det sverige tur:) Første gang jeg var i Svinesund og der kjørte vi forbi det rareste butikknavnet jeg har sett noen gang

"Høna Agdas Kondomeri og Tobakk"

Lo lenge etter det.. Men i sverige ble det en god del svenskegodt, gave til Jan og sesong 1 og 2 av House på DVD:D og i fikk hatt en rånetur me Britti. og klokka 15 dro vi til torvbyen att for å sende gava te Jan og møte missan igjen.

I satt atme Ica og Bigbite da jentene kom.. og ÅC kom løpende og tok tak i me for å skremme me... så ho heldigvis sekundet før ellers så ha i nok blitt vettskremt:p no fikk i å møte elisabeth, ÅC og Kristine da før vi skulle på bowling.. så ble noen timer gående på torvbyen før vi skulle på bowling. der ble det en rosa topp på meg og nytt bh sett som ble brukt resten av kvelden... På Bowlingen ble det desverre ikke bowling og Laser World på meg pga krykkan, men filma endel av jentene som spillte.. det kommer video etterhvert.. Men jentan hadde det moro.. Team Trusee og Team Jungelpølse hadde det moro på bowlingen. Spesiellt når det kom en kar og skulle endre noe. så kom det fra han.. "Skal det stå Pølsepingu eller Pølsepung"Gjett om vi lo da, men det var moro da:) og etter bowling og laser ble det kina resturant:) Kylling med Ananas i sursøt saus er godt:) spesiellt etterpå når vi hører på raske menns danglebær samtidig... "Har du danglebær i krattet"

Så ble det tur te særp og huset til farn te malin.. han he et koslig hus og kristine ble min romkamerat:) Det ble en rolig kveld den dagen med bare prat igrunn. noen tok seg en dram men det ble en rolig kveld. og når i og Kristine la oss snakka vi om dialekter og mens jeg snakka midt i ei setning sovna ho... Men i e ikke kjedelig altså.. ho var bare sliten etter lang reise og mye aktivitet.

Neste dag var det mer action. Vi begynnte me at de fleste sov te rundt 10-12 før Malin dro te far sin å fiksa noe mens vi andre gikk på spar og handla. Etter spar begynnte vi å gjør oss klar til kvelden. Detta var første dagen og gang jeg faktisk har brukt foundation. har ikke prøvd det før da:p noen tok seg en dusj mens andre kosa seg me kake sminking og begynne å drekke... for kl 18 skulle vi få besøk av to salgsjenter:) Til 6 var alle kommet og jentene hadde hver sin Kuk kjærlighet jeg hadde gitt til alle og det ringte på døra og jentan kom.. No ble det Dildo party. Det var moro, men kunne selvsagt vært bedre.. var moro å se forskjellan på alt og kjenne vibrasjonene. Men den penis ringen med løve og analkuler på skremte meg igrunn.. vil heller ha noe litt tryggere.. som feks barbermaskina til 99.

Etter dildopartyet ble det singstar drekking dansing og synging resten av kvelden. og rundt 4 på natta. og leker som Jeg har Aldri og nødt eller sannhet. stakkars i ble tvunge te nødt så i måtte stå midt på gulvet og danse etter christina aguileras Dirty... Veldig artig å se ei som ikke kan danse gjør det:p men likevel det å rope Æ e best for æ e gratis og demonstrere hvordan ta på en kondom som andre måtte gjør var like moro. og mange av jentenes hemmeligheter kom fram, men dem sir vi ikke her... rundt 3-4 på natta kom Ulrich å da.. full og ikke noen plass å sove så da ble det en gutt på treffet. og jentene var vel i seng mellom 4-5 kan i tenke me...

Neste dag var en slapp dag. folk rydda og pakka og gjor seg klar til å reise.. Hadde ikke lyst å reise fra jentene. Alle er jo så koslige. Men vi måtte dra da. og vi sa hade til ÅC og Kristine på jernbana i særp og sa hade til guro og sjåføren vår i fredrikstad, men malin stakk fra oss da pga dem ha det travelt så fikk ikke hade klem fra dem:( Men overlevde..

I Elisabeth Camilla og Margrete satt da på bussen tebake te gardemoen der vi spiste pizza og i møtte en kar i ha hatt på msn i 5 år og aldri møtt før søndagen.. Ganske hyggelig kar. og grei å snakke me:)På gardemoen så vi å over noen bilder fra turen.. og fikk vite at vi skulle tagge noen på alt mulig slaks bilder:p mye moro bilder og skumle bilder. spess et av ÅC ned sklia.. djevelsk blikk nesten:p

Men vi hadde en fin tur da:) kl 23 var i og camilla hjemme i trondheim.. litt surt å være tebake der å da når vi heller ville være me jentan. Men koslig helg har det vært da:)

No comments: