Blogglisten

Hjemme på miniferie:)

Torsdag etter en slitsom skoledag ute så reiste jeg hjem. Jan møtte meg på Høgset og kjørte meg hjem til han. Middagen da ble en stekt big one pizza og litt kos utover kvelden:)

Dagen etter kjørte vi til Vistdal for å hjelpe til med flyttinga. Det var en deilig kjøretur med vind i håret og høy bass musikk i bilen.. Strålende sol og varmt. Var en skikkelig koslig lang kjøretur:) Flyttinga etterpå gikk no som den gikk. Mange tunge løft, mest på Jan da stakkar, men det gikk bra og det meste ble flyttet hjem til nyhuset til besteforeldrene mine.

Det som virkelig sjarmerte meg var når jeg så Aleksander den dagen. Han smilte når han så tante komme og ga han oppmerksomhet. Da ble det godt og varmt i tantehjertet. Og foreldrene mine ble overrasket når de så at jeg hadde klipt meg og fått pannelugg. Dem hadde ikke sett meg med pannelugg på mange, mange år.

I dag ble det flytting å, men i mindre grad. En tur til Åndalsnes med Wenche og tantebarnet mitt ble det å. Burger på Esso var et av høydepunktene å. Selv om det mest tidkrevende var leiteaksjonen etter opphengskroker på Europris. Jeg kunne ikke vite at dem var på andre siden av butikken. Det endte med at jeg ringte pappa slik at han dirigerte dem som jobbet der til de fant det pappa skulle ha.

Nå er det kveld og bare kos.. Typen til Wenche kommer i natt så håper det blir litt bedre for wenche når hun kan sende en annen til å ta aleksander om han våkner på natta.. Blir sikkert uansett bra:)

I morra blir det kanskje grilling:)

Hvordan har din helg vært da?

2 comments:

Randi said...

Kor dæm ska fløtte hænn?

Benedicte said...

så kosli! i å har hatt ei fin helg, med Nordic Light I kr. Sund, masse å gjer på arbeid, Mary K party, Sion, Karl og bursdag:)