Blogglisten

Nettby og Facebook

Jeg er ei av dem mange på både facebook og Nettby, men det er ikke det dette innlegget skal handle om.

Jeg innrømmer for alle sammen. Jeg er nettavhengig på Nettby og Facebook
Hei Jeg heter Britt og jeg er avhengig av Nettby og Facebook.

Mange på nett er avhengig av begge dem der to. Min avhengighet er såpass at jeg må innom begge deler flere ganger om dagen. Skal ikke se bort fra at jeg logger meg på nettby alene 10-20 ganger om dagen. Må følge med på hva som skjer på miss nettby eller OKM, eller andre grupper forsåvidt. Mental helse feks eller kaaooos sine venner.

På Facebook er det vel egentlig bare evt aplikasjonene som gjør det moro å gå inn samt venners oppdateringer. Sorority Life er favoritten no. Derfor jeg har fått mange nye venner der for tia:p Det er bare derfor igrunn. Men farm town e å moro, mindjolt games, pet society og evt andre ting. Men er igrunn litt tragisk da..

Men er egentlig avhengig av bloggen min å selv om jeg ikke er så flink å oppdatere. Men å lese andre sine blogger er moro... anbefaler noen blogger å lese av folk jeg kjenner:

Søskenbarnet mitt sin
http://www.overkommelig.com
Søstera mi sin blogg
http://wencheslilleverden.blogspot.com/
Venninne av meg sin:
http://randisboble.blogspot.com/
venninne av meg og typen hennes sin blogg
http://randiogmartin.blogspot.com/

2 comments:

Ung Kvinne said...

Så godt at du "står frem", så slipper jeg føle meg så alene :oP

Jeg synes bloggen din er interessant jeg :)

Benedicte said...

jeg føler med deg! er avhengig jeg også! blogg og facebook sjekker jeg hver dag, flere ganger gjerne. Synd at facebook er stengt på skolen:S :P

Jeg har vært veldig avhengig av nettby, men det går bedre og bedre nå, jeg har ikke vært innpå der på snart 10 dager nå tror jeg! det er jeg stolt av:)

Takk for linken til bloggen min:)